Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zmeny v Liptovskom Mikuláši: Končí tretí najlepší strelec, kanonier ostáva a prichádza talent z Trenčína

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Kanadský hokejový útočník Marly Quince bude aj v sezóne 2024/25 obliekať dres HK 32 Liptovský Mikuláš. Klub Tipos extraligy o tom informoval na sociálnych sieťach.
Útočník Marley Quince (vľavo).
Útočník Marley Quince (vľavo). Zdroj: Vladimír Chramazda - HKM Zvolen
Zdieľajte:

Tridsaťročný Quince posilnil Liptákov pred začiatkom uplynulého ročníka. V základnej časti stihol odohrať všetkých 50 zápasov, v ktorých nazbieral 33 kanadských bodov (20+13).

Prečítajte si aj

Kanadský útočník Max Newton.Michalovce robia prvý škrt: Bronzový medailista už sa nevie dočkať nástupu do nového klubu

Bol štvrtým najproduktívnejším hráčom tímu v dlhodobej časti. Vo vyraďovacej časti pridal ďalších päť duelov a zaznamenal tri góly a dve asistencie. Mužstvo Juraja Faitha vypadlo v predkole play off so Zvolenom 2:3 na zápasy.

Prečítajte si aj

Tréner Peter Frühauf.MS 2024: Frühauf komentoval situáciu ohľadom Fehérváryho aj Černáka. Ako sú na tom českí finalisti?

Kanadský center je druhý zahraničný hráč, s ktorým vedenie Liptovského Mikuláša uzavrelo kontrakt pre sezónu 2024/25. Okrem neho je v pozícii legionára aj ruský útočník Alexander Avcin. Do obrany prichádza aj slovenský talentovaný Jakub Štrbáň z Dukly Trenčín.

Prečítajte si aj

Český tréner Antonín Stavjaňa.Tréner Antonín Stavjaňa vysvetľuje, prečo sa rozhodol odísť z Nitry

Na Liptove už nepokračuje skúsený 32-ročný útočník Matt Berry, ktorý sa rozhodol akceptovať ponuku švédskeho klubu Nybro Vikings IF. Rodák z amerického Cantonu bol tretím najlepším strelcom tímu.

Prečítajte si aj

Obranca Erik Černák.MS 2024: Parádna správa! K slovenskej reprezentácii sa môže pridať ďalšia kvalitná posila
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR/HS

Diskusia

Podobné články