Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Je rozhodnuté! TIPOS SHL má nového účastníka

DETVA - Včera vo večerných hodinách sa rozhodlo o víťazovi 2. hokejovej ligy. Vo finálovom stretnutí číslo päť sa z triumfu tešili hráči MŠK Púchov.
MŠK Púchov ovládol 2. ligu.
Zdroj: MŠK Púchov/Romana Halušková
Zdieľajte:

Drakom sa podaril famózny obrat a proti favorizovanej Detve napokon zvíťazili pomerom 3:2 na zápasy napriek tomu, že úvodné dve merania síl pod Poľanou prehrali.

Prečítajte si aj

Acolatse na tréningu Michaloviec.Michalovce s problémom: Opora klubu schytala dištanc na tri zápasy!

Včerajšie stretnutie sa pre MŠK vyvíjalo podľa predstáv. Už v piatej minúte strelil dôležitý prvý gól Vojtech a Púchovčania sa dostali na koňa. Nedokázali však Detvancom odskočiť na rozdiel dvoch gólov. Naopak, v 14. minúte vyrovnal v presilovej hre Lopejský.

Pozrite si aj

Semifinálová strkanica pred bránou Košíc.VIDEO Sám vojak v poli! Hviezda Spišskej Novej Vsi sa po nešetrnom zákroku ocitla na lavičke Košíc

V druhom dejstve naklonil misky váh na stranu drakov Luhový. Tretia tretina sa niesla vo výbornom tempe, avšak boli to len hráči Púchova, ktorí dokázali skórovať a rozhodli o svojom triumfe. Najskôr využil v 46. minúte presilovú hru o dvoch hráčov Minárik, aby v 59. minúte triumf pečatil Zemko.

Prečítajte si aj

Žiak, Riečický v akcii.Vieme, čo chceme urobiť, znie z Košíc. Spišiaci vedia, že ešte nie je koniec

Púchovčania tak ovládli rozhodujúci zápas číslo päť a postúpili do TIPOS SHL. Sériu o bronz zvládol Bardejov, ktorý včera zvíťazil v Senici pomerom 7:4.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články