window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Trenčíne neprežil masívne škrty. Útočník s čuchom na góly chce v novej sezóne postup

LANDSHUT - Švédsky hokejista Tor Immo sa upísal nemeckému druholigovému mužstvu EV Landshut. Klub o príchode posily zo severu Európy informoval na sociálnych sieťach.
V strede útočník Tor Immo.
V strede útočník Tor Immo. Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

Dvadsaťdeväťročný Immo bol v ostatnej sezóne hráčom Dukly Trenčín. V 54 zápasoch zaznamenal bilanciu 21 gólov a 22 asistencií. Trenčania v kvalifikácii o play-off neprešli v sérii cez neskoršieho majstra z Nitry.

Prečítajte si aj

Útočník Marek Slovák.Útočník Marek Slovák opúšťa Košice. V ďalšom pôsobisku zažije ligovú premiéru

"Landshut je skvelý klub, ktorý má vysoké ambície. Počul som, že je to skutočne hokejové mesto. Toto mi úplne vyhovuje. Máme skvelý tím, s ktorým ideme v budúcej sezóne za veľkými cieľmi. Dáme do toho všetko, aby sme skončili na vrchole," vyhlásil Immo po príchode do Nemecka.

Prečítajte si aj

Mitchell Heard (vpravo).Suspendovaný extraligový hráč si do budúceho ročníka vybral futbalovú krajinu

Švédsky krídelník už v minulosti hrával druhú nemeckú ligu za EHC Freiburg a bol jedným z asistentov kapitána. Na Slovensku si obliekal dres už neexistujúceho klubu Bratislava Capitals.

Prečítajte si aj

Útočník Ivan Thomka.Zaujal vedenie Humenčanov a vyslúžil si zmluvu na nasledujúce obdobie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články