window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Reprezentant Róbert Lantoši doplnil Slovákov v novom klube: Označili ho za veľké útočné eso!

LIBEREC - Slovenský hokejový reprezentant Róbert Lantoši prestúpil v rámci českej extraligy z Mladej Boleslavi do Liberca. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Slovenský útočník Róbert Lantoši.
Slovenský útočník Róbert Lantoši. Zdroj: Peter Šimurda - HC 19 Humenné
Zdieľajte:

Dvadsaťosemročný Lantoši strávil uplynulú sezónu 2023/24 v drese Mladej Boleslavi, kde mal skvelú bilanciu 20 gólov a 27 asistencií v 50 zápasoch.

Prečítajte si aj

Liptáci oslavujú gól strelený.Liptovský Mikuláš privítal skúseného novica: Ľupták stavil na osvedčenú tvár, pod palcom bude mať tri kategórie

"Po Martinovi Ryšavom oznamujeme príchod veľkého útočného esa. Tentoraz ide o skúseného slovenského útočníka Róberta Lantošiho, ktorý s klubom podpísal ročný kontrakt," uviedol klub na svojej oficiálnej webovej stránke.

Prečítajte si aj

Útočník Václav Stupka.Václav Stupka dohral v Nových Zámkoch aj lige. Nechal sa zlákať do tradičnej hokejovej značky

"Róbert je komplexný hokejista s obrovským ofenzívnym potenciálom. Rád tvorí hru a je veľmi nebezpečný v presilových hrách. Keď sme sa uistili, že ide o bezproblémového chalana do kabíny, tak sme pri jeho angažovaní neváhali ani sekundu. Veľmi sa teším na vzájomnú spoluprácu," povedal tréner Liberca Filip Pešán.

Prečítajte si aj

Útočník Vadim Pereskokov.Pereskokov po vypadnutí Humenného sa sťahuje do štvrtého klubu extraligy

Róbert Lantoši reprezentoval Slovensko na štyroch majstrovstvách sveta. V kádri trénera Craiga Ramsayho figuroval i tento rok, no neprešiel záverečným sitom. V Liberci sa stretne s krajanmi Michalom Ivanom, Rayenom Petrovickým a Martinom Faškom-Rudášom.

Prečítajte si aj

TIPOSBET aréna v Spišskej Novej Vsi.Štadión v Spišskej Novej Vsi ponesie nový názov: Tešíme sa na nezabudnuteľné momenty
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články