window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kúdelka uviedol, aký má plán so Slovanom a doplnil, na čom sa dohodol s Lažom i Šatanom

BRATISLAVA - Novým generálnym manažérom hokejového klubu HC Slovan Bratislava sa stal Lukáš Havlíček. Na post výkonného riaditeľa "belasých" zasadol Peter Kúdelka, tréner mládežníckej reprezentácie SR17. Stalo sa tak po zmene vlastníka klubu, ktorý od pondelkového valného zhromaždenia prevzala spoločnosť JTRE sports & entertainment a.s. patriaca do holdingu realitného developera JTRE.
Nový riaditeľ Slovana Peter Kúdelka.
Nový riaditeľ Slovana Peter Kúdelka. Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Zdieľajte:

Kúdelka sa vyjadril aj k výberu Havlíčka. "Lukáša poznám od výberového kempu reprezentácie do 15 rokov v Leviciach. Bolo to v roku 2002 v Leviciach a odvtedy sme veľmi blízki priatelia. Prešli sme množstvom projektov a tvrdou prácou sme si vypracovali dobré renomé. Pre mňa bol Lukáš prvá a jediná voľba na funkciu generálneho manažéra. Jeho obratnosť a poznatky na trhu budú pre Slovan kľúčové. Veríme, že spoločne urobíme zo Slovana klub, ktorý bude najlepší na Slovensku," vysvetlil Kúdelka pre TASR a potvrdil, že zostane aj vo funkcii trénera SR17:

Prečítajte si aj

Peter Kúdelka je novým riaditeľom HC Slovan Bratislava.Peter Kúdelka sa vracia do najvyššej súťaže. Zasadne na stoličku jednej zo slávnych značiek

"Som dohodnutý s pánmi Lažom a Šatanom, že dokončím aktuálnu sezónu. Pre mňa je z pohľadu trénera štátna reprezentácia veľká výzva a to, čo sme začali, chceme aj dokončiť."

Prečítajte si aj

Útočník Matúš Paločko.Náhly koniec v Michalovciach. Skúsenému útočníkovi poďakovali, o ďalších pohyboch budú informovať
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články