window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dukla Trenčín stráca miestnu legendu. Obetavý a oddaný chlap končí po štyridsiatich rokoch!

TRENČÍN - Súčasťou realizačného tímu extraligového klubu HK Dukla Trenčín už nebude kustód Michal Malina. Dlhoročný člen trenčianskeho hokeja odchádza do dôchodku. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Michal Malina (vpravo) skončil v Dukle Trenčín.
Michal Malina (vpravo) skončil v Dukle Trenčín. Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

Šesťdesiatštyriročný Malina pracoval v klube neuveriteľných štyridsať rokov. Štrnásť rokov odvádzal kvalitné služby aj pre slovenských reprezentantov. Tam sa jeho pôsobenie skončilo v marci 2017, keď odišiel aj so Samuelom Petrášom, ktorý bol pri reprezentácii od jej vzniku v roku 1993.

Prečítajte si aj

Bývalý hokejista Boris Valábik.Boris Valábik vstupuje do novej pracovnej pozície. Doplnil dlhoročný tandem

"Jeho práca za kulisami často unikala pozornosti fanúšikov, no bez neho by naše úspechy neboli úspechmi. Napriek tomu, že už naďalej nebude oficiálnym členom nášho realizačného tímu, bude navždy váženým členom našej žlto-červenej rodiny.

Prečítajte si aj

Brankár Tomáš Tomek.Čakajú na vyjadrenie brankára Tomáša Tomeka, ale uchmatli majstra republiky

Miško, ďakujeme za všetky spoločné momenty a pekné spomienky, ktoré náš klub mohol s tebou zdieľať a na dôchodku prajeme veľa oddychu a pohody s rodinou," napísal trenčiansky klub na sociálnych sieťach.

Prečítajte si aj

Obranca Ján Brejčák absolvuje krátky try-out v HK Poprad.Obranca Ján Brejčák už nie je voľný. V Poprade si zbalil kufre, ale pokračuje v najvyššej súťaži
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články