window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zničil mu sľubnú kariéru skrat na hokejbale? Slovenský talent nečakane opúšťa zámorie

BRATISLAVA - Skrat na stredoškolskom hokejbalovom turnaji mu zrejme výrazne poznačí jeho sľubne sa rozvíjajúcu kariéru.
Slovenský hokejista Ondrej Molnár.
Slovenský hokejista Ondrej Molnár. Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Zdieľajte:

Talentovaný slovenský hokejista Ondrej Molnár nečakane opúšťa zámorie. Stále iba devätnásťročný talent slovenského hokeja nečakane skončil v zámorskej OHL a jeho budúcnosť je nejasná.

Za jeho predčasným koncom môže byť jeho medializovaný incident na stredoškolskom florbalovom turnaji, pretože v zámorí podobné kauzy veľmi tvrdo odsudzujú.

Tá Molnárova sa odohrala ešte v decembri roku 2022, tesne pred hokejovými MS mladíkov. Molnár spoločne so spoluhráčom Adamom Sýkorom nastúpili v Nitre na stredoškolskom florbalovom turnaji, kde sa zaplietli do hromadnej šarvátky. 17-ročný Molnár úderom päsťou do tváre súpera zlomil poškodenému sánku, vybil zuby a dotyčný musel podstúpiť operáciu. Previnilec skončil v rukách polície na policajnej stanici a voči talentovanému hokejistovi bolo začaté trestné stíhanie, ktoré doteraz nie je uzavreté.

Prečítajte si aj

Radosť hokejistov HKM Zvolen.Zvolen reaguje na mizerný úvod ročníka: Útok má naštartovať Američan, ktorý sekundoval Matthewsovi

Pred pár dňami sa o budúcnosti mladého Slováka hovorilo v súvislosti s možno výmenou z Erie Otters do Sudbury Wolves, kde ešte nedávno pôsobil aj ďalší slovenský talent Dalibor Dvorský. Následné informácie ale tieto domnienky vyvrátili a potvrdili návrat krídelníka z Kanady na Slovensko, kde trénuje v rodnej Nitre a jeho ďalšia hokejová kariéra zostáva nejasná.

Talentovaný rodák spod Zobora v uplynulej sezóne OHL nazbieral v drese Erie Otters v 66 zápasoch veľmi slušných 52 bodov za 19 gólov a 33 asistencií a jeho predčasný koniec v tíme bol tak dosť prekvapivý.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články