window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Viedli viacero debát, vyhoveli mu a uvoľnili spod zmluvy. Rysy pokračujú bez šikovného útočníka

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Český hokejový útočník Petr Chlán už nie je hráčom extraligového vicemajstra HK Spišská Nová Ves, ktorý sa rozišiel s klubom po vzájomnej dohode. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Český útočník Petr Chlán.
Český útočník Petr Chlán. Zdroj: TASR - Veronika Mihaliková
Zdieľajte:

Dvadsaťpäťročný Chlán prišiel na Spiš v úvode augusta z českých Vítkovíc. Za východniarov nastúpil na 6 zápasov, v ktorých zaznamenal bilanciu gól a asistencia.

Prečítajte si aj

Hokejisti Liptovského Mikuláša.VIDEO Zaplatili za sťažnosť, ktorú im hodili do koša. Liptáci zúria, znepokojuje ich faul na Jakuba Žilku

"S Petrom sme viedli posledný týždeň viacero rozhovorov ohľadom jeho pôsobenia v našom klube. Po konštruktívnej debate sme sa rozhodli vyhovieť mu a uvoľniť ho spod zmluvy. "Chlaničovi" prajem do budúcnosti len to najlepšie a ďakujem mu za prácu, ktorú pre náš klub odviedol," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Prečítajte si aj

Hokejisti Spišskej Novej Vsi.Výnimočný moment pre Spišskú Novú Ves: Vicemajster zlákal hráča silného kalibru

Prečítajte si aj

Hokejisti Michaloviec po góle.Michalovčania opäť predčasne ukončili zmluvu. Vedenie avizuje ďalšie zmeny
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články