window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

S Pardubicami získal titul, fanúšikovia MHA Martin sa konečne dočkali: Domáca legenda opäť na ľade!

MARTIN - Fantastická správa pre všetkých fanúšikov martinského hokeja.
Jaroslav Markovič (vpravo) ukončil kariéru.
Zdroj: TASR - Pavol Ďurčo
Zdieľajte:

"Legenda je späť! Teší nás, že martinských fanúšikov môžeme potešiť dlho očakávanou správou! Jaroslav Markovič zajtra debutuje v našich farbách!" potešil MHA Martin na sociálnej sieti martinských fanúšikov.

"39-ročný odchovanec martinského hokeja oblečie dres s rytierom na hrudi po piatich sezónach. Debutovať bude už v zajtrajšom zápase v Leviciach."

Markovič počas hráčskej kariéry obliekal dresy extraligového Zvolena, Trenčína a najdlhšie rodného Martina. Pôsobil aj v Česku, kde získal titul s Pardubicami, bol hráčom Slavie, Vsetína a vyskúšal si aj pôsobenie v Nemecku. Vo vitríne má striebro z MS do 18 rokov a v americkej juniorke USHL okúsil aj zámorský hokej.

Prečítajte si aj

Zľava Patrik Marcinek (Zvolen) a Gabriel Chicoine (Banská Bystrica) počas zápasu.VIDEO Kapitán baranov vychválil brankára Zvolena aj fantastických fanúšikov: Hokej chutí dvakrát, keď je dobrá kulisa

Aktuálny šéf martinského hokeja, ktorý na tomto poste vystriedal odchovanca Tomáša Pšenku, uplynulé dve sezóny strávil vo francúzskom Epinal, kde okrem hrania trénoval mladých hokejistov.

Hokejisti Martina sa už aj so svojou legendou s číslom 61 predstavili na ľade HK Slovan Levice, kde zvíťazili suverénne 10:2 a jedným gólom a štyrmi asistenciami sa pod debakel domácich podpísal práve aj debutujúci Markovič.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, MHA Martin

Diskusia

Podobné články