window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Roky sľubov, prieťahov a čakania sú preč: Prešovský divák si príde na svoje

PREŠOV - Na strop zimného štadióna v Prešove bola nainštalovaná multimediálna kocka. Informovala o tom tamojšia organizácia Za šport v meste Prešov.
Nástup hráčov Prešova.
Nástup hráčov Prešova. Zdroj: Peter Ilenčík - HC Prešov
Zdieľajte:

Prešovský štadión rekonštruovali v rokoch 2018 - 2020. Do prevádzky ho uviedli v novembri 2020, no v treťom najväčšom meste nefigurovala kategória seniorov.

Prečítajte si aj

Tréner Vladimír Országh.VIDEO Cením si, že sa bývalý majiteľ klubu Ďuro Koval nebál do toho ísť, zaspomínal si Országh

Od nasledujúceho ročníka 2021/22 sa hrala pod Kalváriou Tipos extraliga. Šéfom bol Róbert Ľupták. Práve od tohto obdobia sa mesto neustále pokúšalo získať prostriedky na multimediálnu kocku, ktorá je dnes súčasťou takmer každého štadióna. Fanúšikovia ale často počúvali len sľuby, sledovali rôzne prieťahy, čakali, no dočkali sa. Dodávateľom kocky sa stala firma z Michaloviec, ktorá vzišla z výberového konania. V najbližšom čase prebehne skúška počas domácich stretnutí.

Prečítajte si aj

Hokejisti Michaloviec po góle.Michalovčania opäť predčasne ukončili zmluvu. Vedenie avizuje ďalšie zmeny

Ďalšou dobrou správou pre Šarišanov je, že sa začína s rekonštrukciou zúboženej a zničenej vonkajšej fasády. Štadión dostane termoizolačný náter, a takisto vzduchotechniku. Práce sú vytýčené na 9 mesiacov.

Nová multimediálna kocka v Prešove.
Nová multimediálna kocka v Prešove. Zdroj: facebook.com

Prečítajte si aj

Útočník Adrián Valigura.Vítali ho s veľkým nadšením. Prešovu už ďalej nepomôže nádejné krídlo
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články