window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Krutá rana pre mládežnícky hokej! Českí vlci smútia, do neba odišiel len 19-ročný chalan

JABLONEC - Vo veku 19 rokov zomrel český hokejový útočník Aleš Koňák, ktorý hrával za juniorku HC Vlci Jablonec. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Sviečky ilustračný obrázok.
Sviečky ilustračný obrázok. Zdroj: freepik.com/freepic.diller
Zdieľajte:

Koňák patril medzi talentovaných mladíkov miestneho klubu. V uplynulej sezóne nazbieral skvelých 56 bodov za 23 gólov a 33 asistencií v 34 zápasoch. Výborne rozbehol aj tento ročník, keď mal bilanciu (5+1) v 7 stretnutiach, no ďalšie už nepridá.

Prečítajte si aj

Hokejisti HK Dukla Trenčín.U nás nenaplnil svoj talent, získal však nový kontrakt: O slovo sa prihlásili severania

„Aleš bol pre mnohých z nás viac než len spoluhráčom na ľade. Bol nenahraditeľnou súčasťou nášho tímu, človekom, ktorý vždy vedel, ako pozdvihnúť náladu, inšpirovať ostatných svojim odhodlaním a neuveriteľnou pracovitosťou. Každý tréning, každý zápas po jeho boku bol dôkazom jeho vášne a lásky k hokeju," uviedol klub.

Prečítajte si aj

Bitka medzi Lamperom a Acolatsem.VIDEO Pravý hák a séria tvrdých úderov: Slovanista zmlátil útočníka Košíc

„Týmto by sme chceli vyjadriť najhlbšiu sústrasť jeho rodine a všetkým blízkym. Veríme, že jeho odkaz bude žiť ďalej skrze nás, skrze všetkých, ktorí ho poznali, a cez všetkých, ktorým svojou prítomnosťou urobil svet o niečo lepší," doplnil klub s tým, že príčina smrti nie je známa.

Prečítajte si aj

Útočník Oliver Jokeľ.Striedavý štart a hosťovanie. Prešov si berie dvoch hráčov z extraligových tímov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články