Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Padlo až jedenásť hláv! Sklamanie si odskákala i trojica so slovenskou minulosťou

HRADEC KRÁLOVÉ - Český extraligový klub Mountfield HK Hradec Králové opúšťa až jedenástka hráčov. Je to reakcia na neúspešný výsledok v tohtoročnom play-off. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Christophe Lalancette po troch rokoch skončil v Hradci Králové.
Christophe Lalancette po troch rokoch skončil v Hradci Králové. Zdroj: Tomáš Feigl - HK DUKLA Ingema Michalovce
Zdieľajte:

Hradec Králové nestačil vo štvrťfinále na giganta a najväčšieho ašpiranta na titul z Pardubíc a podľahol mu hladko 1:4 na zápasy. Vedenie klubu informovalo, že v tíme končí jedenásť hokejistov. Lúči brankár Jan Lukáš, ktorý v minulosti chytal za Banskú Bystricu, i útočník Jan Eberle.

Prečítajte si aj

Juraj Slafkovský strieľa jeden z troch gólov do siete Philadelphie.Už zase niečo? smial sa Slafkovský, ktorý nechcel veriť ďalšej skvelej správe. Jeho hetrik oslávil len jeden človek

"Aj keď obom hráčom pokračuje platný kontrakt pre nasledujúcu sezónu, bolo im trénerov v rámci výstupných pohovorov oznámené, že si môžu spoločne s agentmi hľadať nové angažmán," uviedol manažér klubu Aleš Kmoníček.

Prečítajte si aj

Asistent trénera Slovenska Róbert Petrovický.Frühauf varuje: Zrejme nebude chýbať "nesmrteľný" Švajčiar, Petrovický upozorňuje na kvalitu

Medzi odchádzajúcimi sú tiež ďalší gólman Eetu Laurikainen, obrancovia obrancovia Bohumil Jank (hrával za Lev Poprad), Patrik Marcel a Michael Gaspar a útočníci Evan Jasper, Christophe Lalancette (v minulosti pôsobil v Michalovciach), Lukáš Pajer, Radek Pilař a Marek Zachar, ktorý sezónu dohral na hosťovaní v Liberci.

Prečítajte si aj

Slovák Juraj Slafkovský.NHL: VIDEO Geniálny výkon! Juraj Slafkovský absolvoval životný duel

"Môžem povedať, že máme vyriešenú brankársku dvojicu a kompletnú obranu. V tejto chvíli budeme zháňať produktívneho útočníka, ktorý by sa zároveň mohol stať aj lídrom kabíny. Viem, že to nebude ľahké, ale máme na to relatívne dosť času. Uvidíme, či sa takýto hráč na trhu objaví," doplnil na margo pripravovaných zmien pred sezónou 2024/25 Kmoníček.

Prečítajte si aj

Asistent trénera Slovenska Peter Frühauf.MS 2024: Denisa Godlu vyradila milá udalosť, Slovákov neposilní ani olympionik z Pekingu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články