window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Realizačný tím Prešova je kompletný. Trénera Hurtaja doplní známy Popradčan

PREŠOV - Prvoligový klub HC Prešov zostavil realizačný tím pre sezónu 2024/25. Šarišania o tom informovali na sociálnych sieťach.
Tréner Marcel Skokan.
Tréner Marcel Skokan. Zdroj: Tomasz Gonsior
Zdieľajte:

V Prešove ešte v máji predstavili nového hlavného trénera Ľubomíra Hurtaja. Topoľčiansky rodák naposledy viedol projekt AquaCity Pikes a v metropole Šariša nahradil Tibora Tartaľa, ktorý sa upísal Humennému.

Prečítajte si aj

Švédsky obranca Erik Ullman (vľavo).Mikuláš zverejnil podpis zmluvy s členom ostatného kádra, ktorý zažiaril v predkole play-off

Hurtajovým asistentom sa stal Popradčan Marcel Skokan, ktorý trénuje od roku 2005, má skúsenosti so slovenským, talianskym, poľským i nemeckým hokejom. Je bratom bývalého útočníka Dávida Skokana.

Prečítajte si aj

V strede útočník Tor Immo.V Trenčíne neprežil masívne škrty. Útočník s čuchom na góly chce v novej sezóne postup

Trénerom brankárov ostáva Rudolf Jurčenko, kustódom Samuel Andrus. Pozíciu fyzioterapeutky obsadila Popradčanka Alexandra Gaborčíková, sestra nebohého hráča Dávida Gáborčíka, ktorá pracovala pre HK Poprad.

Prečítajte si aj

Útočník Ivan Thomka.Zaujal vedenie Humenčanov a vyslúžil si zmluvu na nasledujúce obdobie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články