window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pokračovanie veterána i dvojitá porcia posíl z bratislavského Slovana. Druholigista nenecháva nič na náhodu

SENICA - Druholigový klub HC Dukla Senica sa dohodol na novej spolupráci s útočníkom Miroslavom Kristínom. Novými posilami tímu sa stali aj Dušan Klučiar a Ľubomír Fetkovič z klubu Modré Krídla Slovan. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Útočník Miroslav Kristín.
Útočník Miroslav Kristín. Zdroj: facebook.com - HC Dukla Senica
Zdieľajte:

Štyridsaťdvaročný Kristín po troch rokoch v Dubnici skončil a v priebehu uplynulej sezóny prestúpil do Senice. Počas základnej časti nastúpil do 11 zápasov so ziskom 11 bodov (2+9). V play-off pridal ďalších 9 stretnutí s bilanciou 5 gólov a 7 asistencií. V roku 2004 sa stal majstrom Slovenska s Duklou Trenčín.

Prečítajte si aj

Útočník Václav Stupka.Václav Stupka dohral v Nových Zámkoch aj lige. Nechal sa zlákať do tradičnej hokejovej značky

Tridsaťjedenročný Klučiar strávil posledné tri ročníky v kádri Modré Krídla Slovan. Jednoznačne patril k veľkým ofenzívnym postavám mužstva a nosil kapitánske céčko. Dokopy odohral 154 zápasov, v ktorých strelil 58 gólov a pridal 67 prihrávok. V ročníku 2021/22 si vo dvoch zápasoch obliekol dres HC Slovan Bratislava bez zisku bodu.

Prečítajte si aj

Liptáci oslavujú gól strelený.Liptovský Mikuláš privítal skúseného novica: Ľupták stavil na osvedčenú tvár, pod palcom bude mať tri kategórie

Dvadsaťosemročný Fetkovič pôsobil na farme bratislavského Slovana dve sezóny. V tej poslednej odohral 30 zápasov. Nazbieral 23 bodov za 9 gólov a 14 asistencií. V minulosti bol hráčom Nitry i Nových Zámkov.

Prečítajte si aj

Slovenský útočník Róbert Lantoši.Reprezentant Róbert Lantoši doplnil Slovákov v novom klube: Označili ho za veľké útočné eso!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články