window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Extraligový medailista ulovil kvalitného centra. Pred dvomi rokmi vynikal v Nitre

MICHALOVCE - Kanadský hokejista Adam Rockwood podpísal zmluvu s HK Dukla Ingema Michalovce. Zemplínčania o novej akvizícii informovali na sociálnych sieťach.
Útočník Adam Rockwood.
Útočník Adam Rockwood. Zdroj: facebook.com - HK Nitra
Zdieľajte:

Pre dvadsaťosemročného Rockwooda pôjde o druhý angažmán v slovenskej extralige. Ten prvý zažil v sezóne 2021/22, keď sa dohodol na spolupráci s HK Nitra. V drese tímu spod Zobora nazbieral 45 bodov (14+31) v 58 zápasoch.

Prečítajte si aj

Hráči Slovana sa tešia po góle.TIPOS extraliga sa vracia na TV obrazovky! Aké stanice ju budú vysielať? Dominuje Slovan

"Náš útok sme posilnili o ďalšieho centra, keďže počas sezóny je veľmi ťažké získať na túto pozíciu kvalitného hráča. To je dôvod, prečo sme neváhali a využili sme možnosť dohodnúť sa s Adamom Rockwoodom. Veríme, že svojou kreatívnou hrou bude vytvárať šance pre svojich spoluhráčov a očakávame, že zvýši konkurenciu v útoku. Som presvedčený, že naše mužstvo bude spolu s Adamom ešte silnejšie. Prajeme mu úspešnú sezónu a nech sa u nás cíti ako doma," uviedol športový manažér Marek Mašlonka.

Prečítajte si aj

Obranca Aleš Ježek (vpravo).Popradčania ho prerobili, kvalitné služby odvádzal pre Poliakov. Tvrdý Čech uspel na skúške

Rockwood po odchode z Nitry pôsobil vo švédskom AIK Štokholm. Do Michaloviec prichádza po ročnom pôsobení v Innsbrucku.

Prečítajte si aj

Michal Malina (vpravo) skončil v Dukle Trenčín.Dukla Trenčín stráca miestnu legendu. Obetavý a oddaný chlap končí po štyridsiatich rokoch!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články