window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Predĺženie spolupráce so Slovanom neprišlo, v októbri je už bez mecenáša: Nie sú však za tým výkony

NYBRO - Kanadský hokejový útočník Émile Poirier už nie je hráč švédskeho klubu Nybro Vikings, ktorý o tom informoval na oficiálnej webovej stránke.
Útočník Émile Poirier.
Útočník Émile Poirier. Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
Zdieľajte:

Dvadsaťdeväťročný Poirier prestúpil v uplynulej sezóne do bratislavského Slovana, v ktorom podával kvalitné výkony. Do štatistík si zapísal 28 bodov (15+13) v 32 zápasoch. Predĺženie spolupráce s belasými sa však nekonalo a Kanaďan sa rozhodol prijať ponuku švédskeho Nybra. Po piatich dueloch sa ale lúči s tímom.

Prečítajte si aj

Tréner Martin Štrba.VIDEO Dosť bolo cukru! Teraz príde bič. Naháňajú sa mi do úst úplne sprosté slová, vybuchol tréner Zvolena

"Émile ma kontaktoval a stretli sme sa v kancelárii. Mali sme dobrý rozhovor, kde sa ukázalo, že je to neudržateľná situácia, aby bol ďaleko od svojej rodiny, v ktorej sa vyskytla choroba. Cíti, že sa nemôže sústrediť na požadované výkony. Nakoniec sme sa dohodli, že každý pôjdeme vlastnou cestou. Ďakujeme Émilemu za strávený čas v našom klube a dúfame, že s rodinou bude všetko v poriadku," vysvetlil odchod kanadského útočníka Mikael Aaro, športový riaditeľ Nybra.

Prečítajte si aj

Útočník Michal Šátek.Pohyboval sa v kádri amatérov. Skalica napokon podpísala posilu, ktorú netreba predstavovať

Prečítajte si aj

Majiteľ L. Mikuláša Róbert Ľupták.Pripravuje sa zemetrasenie? Róbert Ľupták z Liptova s veľavravným odkazom fanúšikom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články