window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trojnásobný šampión reaguje na výpadok letnej posily: Tím posilnil nástupca, ktorému to nevyšlo v Prešove

BANSKÁ BYSTRICA - Extraligový klub HC MONACObet Banská Bystrica získal 23-ročného útočníka Adriána Valiguru. Ide o reakciu "baranov" na zranenie útočníka Michala Jasenca, ktorý sa mal na ľad vrátiť až v závere sezóny. Banskobystrický klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.
Útočník Adrián Valigura.
Útočník Adrián Valigura. Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

"Po tom, čo sme sa dozvedeli, že zranenie Michala Jasenca je vážnejšie, než sa predpokladalo, museli sme zareagovať a aj z toho dôvodu sme angažovali do konca sezóny Adriána Valiguru. Čo sa týka Jasenca, je veľká pravdepodobnosť, že by mohol stihnúť záver sezóny. Možno to bude vo februári, no v tejto chvíli je príliš skoro na to, aby sme stanovili presný termín jeho návratu," uviedol športový manažér "baranov" Ľuboš Pisár.

Prečítajte si aj

Útočník Oliver Jokeľ.Striedavý štart a hosťovanie. Prešov si berie dvoch hráčov z extraligových tímov

Valigura už hral v slovenskej extralige v drese Popradu a aj Liptovského Mikuláša, v ktorom začal uplynulú sezónu 2023/2024. V jej závere pôsobil v nižšej súťaži vo farbách Aquacity Pikes.

Prečítajte si aj

Útočník Dávid Hajnik.Momentálne pracujú na hosťovaní v inom klube. Rošády v Michalovciach neutíchajú
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články