window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

S Chárom si nikdy nezahral, no skúsenosti má na rozdávanie. V Nitre získali zaujímavého strelca

NITRA - Vedenie hokejového extraligistu HK Nitra sa dohodlo na spolupráci s 31-ročným kanadským krídelníkom Anthonym Camarom. Za sebou má pôsobenie vo viacerých najvyšších súťažiach, v roku 2011 ho v NHL draftoval Boston Bruins. Nitriansky klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.
Hokejisti úradujúceho majstra HK Nitra.
Hokejisti úradujúceho majstra HK Nitra. Zdroj: TASR - František Iván
Zdieľajte:

Camara odohral uplynulú sezónu 2023/2024 v KHL (Neftechimik Nižnekamsk, Barys Astana) a v 59 zápasoch nazbieral 27 bodov za 14 gólov a 13 asistencií. Vyskúšal si aj najvyššie súťaže v Dánsku, Nemecku, Švédsku či Česku, za sebou má aj štyri roky v AHL.

Prečítajte si aj

Útočník Oliver Jokeľ.Striedavý štart a hosťovanie. Prešov si berie dvoch hráčov z extraligových tímov

V sezóne 2012/2013 reprezentoval Kanadu na MS hráčov do 20 rokov. Prvý zápas v slovenskej extralige by mal odohrať už v piatok proti Banskej Bystrici.

Prečítajte si aj

Bývalý hráč Paul Kariya.VIDEO Stanley Cup nezískal, vďaka zručnosti, rýchlosti a prehľadu patril k výrazným personám: Džentlmen oslavuje
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články