window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Generálny manažér vysvetľoval fanúšikom náhly koniec mladíkov. Nakoniec skončil aj on sám

ŽIAR NAD HRONOM - Bývalý hokejový útočník Jozef Budaj už nie je generálnym manažérom prvoligového klubu HK Žiar nad Hronom. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.
Generálny manažér Jozef Budaj.
Generálny manažér Jozef Budaj. Zdroj: HK Žiar nad Hronom
Zdieľajte:

Štyridsaťštyriročný Budaj pri tom len pred pár dňami poskytol vyjadrenie pre fanúšikov žiarskeho klubu, ktorým sa nepáčilo vyradenie mladíkov Martina Šeligu a Jakuba Tatára z kádra indiánov.

Prečítajte si aj

Hokejisti HC Dynamo Pardubice.Nepríjemná situácia v Česku: Bývalý hokejista Žiliny šokoval miestneho giganta

"V prvom rade by som sa chcel obom hráčom poďakovať za vzorné reprezentovanie nášho klubu počas ich pôsobenia v Žiari. Zvlášť Jakub je hráč - veľký srdciar, ktorý vždy uprednostnil teamový záujem pred osobným. Hokejový život však prináša aj situácie, ktoré nie sú príjemné nielen pre hráča, ale aj pre ľudí zodpovedných za športové výsledky. V momentálnej situácii však máme príchodom hráčov, ktorí neboli pôvodne v príprave, v mužstve prebytok hráčov, čo znamená prekročenie plánovaných výdavkov na odmeny hráčov a teda celého nastaveného rozpočtu klubu. Cieľ, ktorý sme si ako klub dali a teda priamy postup do play-off, je však výlučne v rukách trénerov a hráčov. Z toho dôvodu bolo a je výlučne v rukách trénerov rozhodnúť o tom koho klub uvoľní a s ktorými hráčmi budeme napĺňať stanovené ciele. V momentálnej situácii sa tréneri rozhodli tak, že sa rozlúčime s Jakubom a Martinom najmä z dôvodu, že chceme v štvrtej formácii dávať šancu mladým hráčom, nakoľko aj filozofia klubu je rozvíjať talentovaných juniorov a pripravovať ich do extraligy. Obidvom hráčom prajem všetko dobré, veľa úspechov v športovom ale aj súkromnom živote," ozrejmil Budaj uplynulý piatok 4. októbra.

Prečítajte si aj

Hokejisti HC Dukla Senica.Prievan v kabíne silného mužstva: Na jednom poste skončili až traja hokejisti!

V utorok 8. októbra napokon v klube skončil aj starší brat niekdajšieho slovenského reprezentanta Petra. Jeho odchod ale nesúvisí so spomínanými hráčmi.

Prečítajte si aj

Útočník Émile Poirier.Predĺženie spolupráce so Slovanom neprišlo, v októbri je už bez mecenáša: Nie sú však za tým výkony

"Niekedy v živote nastane čas, keď sa musíte rozlúčiť s vecami, ktoré máte radi. Ten čas práve nastal. Hneď na úvod, by som sa chcel poďakovať všetkým ľuďom, ktorý sa podieľajú na chode hokeja a snažia sa aby HK Žiar nad Hronom napredoval. Všetkým hráčom, s ktorými som prišiel do styku počas môjho pôsobenia a samozrejme všetkým trénerom. Rozhodol som sa, že už nebudem ďalej pokračovať na pozícií generálneho manažéra HK Žiar nad Hronom. Za posledné roky sa hokej v Žiari nad Hronom posunul výrazne vpred a som rád, že som mohol byť súčasťou. Myslím si, že mužstvo, ktoré momentálne máme, je poskladané dobre o čom svedčí aj momentálne 2. miesto v tabuľke. Takýto štart do sezóny sme za 4 roky ešte nemali. Moje rozhodnutie bolo ovplyvnené viacerými skutočnosťami, no najdôležitejšou je to, že nestíham túto prácu vykonávať tak, ako by som si predstavoval popri mojej inej práci. Toto moje rozhodnutie nemá nič spoločné s kritikou časti fanúšikov z posledných dní a za všetkými rozhodnutiami, ktoré som urobil či už v tomto čase, alebo aj v minulosti si stojím a som presvedčený, že boli správne. Všetkým v HK Žiar nad Hronom prajem len to najlepšie v tejto sezóne, veľa úspechov, či už športových, ale aj osobných. Ďakujem za príležitosť byť pri Žiarskom hokeji a spoznať množstvo úžasných ľudí," povedal k svojmu koncu Jozef Budaj.

Prečítajte si aj

Útočník Michal Šátek.Pohyboval sa v kádri amatérov. Skalica napokon podpísala posilu, ktorú netreba predstavovať
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články