window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čistky v Nových Zámkoch: Zeleno-biely dres vyzliekli dvaja. Mužstvo vystužil obranca, ktorý doteraz nehral

NOVÉ ZÁMKY - V kádri extraligových hokejistov HC MIKRON Nové Zámky skončili fínsky brankár Kristian Tamminen a slovenský útočník Andreas Štrauch. Do mužstva pribudol kanadský obranca Shawn Lalonde. Klub o zmenách informoval na sociálnych sieťach.
Obranca Shawn Lalonde.
Obranca Shawn Lalonde. Zdroj: Peter Jesenský
Zdieľajte:

Dvadsaťpäťročný Tamminen posilnil Nové Zámky počas letnej prestávky. Vytvoril tandem s americkým rovesníkom Grandem. Odchytal štyri duely s úspešnosťou zásahov takmer 88% a priemerom 4,79 gólu na zápas.

Prečítajte si aj

Obranca Daniel Kowalczyk.Syn nenapodobní otca. Katastrofálne účinkovanie si vyžiadalo svoju daň

Tridsaťročný Štrauch už v klube pôsobil v priebehu ročníka 2018/19. Po piatich rokoch prišiel späť, ale najprv musel absolvovať mesačnú skúšku, po ktorej sa vedenie rozhodlo neangažovať ho. Popradský rodák nastupoval v extralige za Zvolen, Spišskú Novú Ves, Liptovský Mikuláš, Poprad či Michalovce.

Prečítajte si aj

Útočník Timotej Šille.Vypadol zo zostavy a viac si za Slovan neťukne. Bratislavu opustil po necelom roku

Novou posilou aktuálne jedenásteho tímu najvyššej súťaže sa stal Kanaďan Shawn Lalonde. 34-ročný obranca veľmi dobre pozná našu ligu, keďže v uplynulej sezóne figuroval v Slovane a Košiciach.

Prečítajte si aj

Nástup hráčov Prešova.FOTO Roky sľubov, prieťahov a čakania sú preč: Prešovský divák si príde na svoje
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články