window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Neúnosné a neadekvátne: Stredoslovákom pri zmene súťaže vlastní hádžu polená pod nohy

DETVA - V júni v hokejovej Detve s veľkou radosťou predstavili kompletne nové vedenie klubu.
Funkcionári HK DOXXbet Detva.
Funkcionári HK DOXXbet Detva. Zdroj: facebook.com - HK DOXXbet Detva
Zdieľajte:

V meste pod Poľanou zdá sa svitá na lepšie časy. Posty v klube sú obsadené kvalitnými manažérmi. Otázkou však je, v akej lige sa "strieborný" tím uplynulej sezóny predstaví.

Prečítajte si aj

Ilustračný obrázok sviečky.Do hokejového neba odišiel zvučný bývalý krídelník: Trénoval v KHL, jeho syn je hviezdou NHL

Keďže víťaz druhej ligy Púchov zdvorilo neakceptoval právo štartu v TIPOS SHL, nasledovala ponuka pre porazeného finalistu. A tu dochádza k problému. Vedenie detvianskeho klubu prostredníctvom sociálnej siete zverejnilo vyhlásenie k aktuálnej situácii, ktoré prinášame v plnom znení bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

Tréner Marcel Skokan.Realizačný tím Prešova je kompletný. Trénera Hurtaja doplní známy Popradčan

Vážení fanúšikovia a priaznivci hokeja,

dovoľujeme si Vás informovať o aktuálnej situácii v našom hokejovom klube DOXXbet Detva. Zajtra sa na pôde mesta uskutoční dôležité rokovanie, ktoré rozhodne o tom, či budeme v nadchádzajúcej sezóne hrať v prvej, alebo druhej lige.

Ako klub máme jasný záujem o účasť v prvej lige, no musíme zároveň akceptovať realitu súčasnej finančnej situácie klubu.

Prečítajte si aj

V strede útočník Tor Immo.V Trenčíne neprežil masívne škrty. Útočník s čuchom na góly chce v novej sezóne postup

Naši partneri a sponzori, ktorým patrí veľká vďaka za doterajšiu podporu, momentálne nedokážu v plnej miere pokryť finančné potreby klubu pre účasť v prvej lige. Napriek tomu sme odhodlaní hľadať ďalšie finančné prostriedky a bojovať za našu účasť v prvej lige.

Poslednou podmienkou pre účasť nášho hokejového mužstva v prvej lige je súhlasné stanovisko HC 07 Detva mládež v rámci vytvorenia tzv. spolupráce s našim hokejovým klubom. Bohužiaľ, zástupca mládežníckeho klubu HC 07 Detva, pán Chlebničan, požaduje finančnú “kompenzáciu” za podpis spolupráce klubov. Táto požiadavka bola odkomunikovaná na pôde mesta z úst pána Chlebničana z mládežníckeho hokejového klubu HC 07 Detva za účasti zástupkyne rodičov hokejovej mládeže HC 07 Detva pani Lepiešovej, pána primátora, pána viceprimátora a nášho hokejového vedenia. Výška požadovanej finančnej čiastky je pre náš klub v tejto situácií finančne neúnosná a máme za to, že neadekvátna.

Prečítajte si aj

Útočník Marek Slovák.Útočník Marek Slovák opúšťa Košice. V ďalšom pôsobisku zažije ligovú premiéru

Zajtrajšie pokračujúce rokovanie sa uskutoční na pôde mesta za účasti vedenia nášho hokejového klubu, zástupcu hokejového klubu mládeže HC 07 Detva pána Chlebničana a pána primátora. Výsledky tohto stretnutia nám poskytnú odpovede na to, kde sa bude mužský hokej v nasledujúcej sezóne nachádzať.

Účasť v prvej lige je pre nás naďalej prioritou a naši úžasní a verní fanúšikovia si to zaslúžia. Je nám ľúto, že spolupráca medzi mužským tímom a mládežou je podmienená nenáležitými finančnými požiadavkami, ktoré nie sú v našich súčasných možnostiach a samotný hokej a pointa športu ide bokom. Ešte viac by nás mrzelo, ak by naša účasť v prvej lige padla na týchto pre nás neúnosných finančných podmienkach.

Prečítajte si aj

Útočník Rastislav Špirko.Rastislav Špirko opäť súčasťou slovenského tímu. Po čase sa predstaví v nižšej súťaži

Veríme, že každý fanúšik, ktorému na našom hokeji záleží, chápe vážnosť tejto situácie. Držte nám palce, aby sme sa vyhli zopakovaniu minuloročného scenára, keď sme si nemohli dovoliť naplniť finančné podmienky mládežníckeho klubu HC 07 Detva a z toho dôvodu sme nemohli nastúpiť do prvej ligy.

Od začiatku sme transparentní a budeme Vás aj naďalej informovať o všetkých krokoch a rozhodnutiach. Spoločne veríme, že nájdeme riešenie, ktoré umožní nášmu klubu nastúpiť v prvej lige a prinášať Vám radosť z hokeja.

S úctou,

Vedenie hokejového klubu DOXXbet Detva

Prečítajte si aj

Aktuálny domovský stánok HK Nitra.Nová aréna s otáznikmi? Téma, ktorá nespojila kompetentných: Problémov je údajne viac
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články