window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trikrát nový kontrakt a dvojnásobné posilnenie. Z Bratislavy zatiaľ odchádzajú hráči

TOPOĽČANY - Prvoligový klub HC Topoľčany podpísal nové zmluvy s brankárom Ádamom Bekem, obrancom Miroslavom Pupákom a útočníkom Oleksandrom Plochotnikom. Novými posilami sa stali obranca William Hauser a útočník Richard Petráš, ktorí prichádzajú z klubu Modré Krídla Slovan. Topoľčiansky klub o zmenách informoval na sociálnych sieťach.
Útočník Oleksandr Plochotnik (vľavo).
Útočník Oleksandr Plochotnik (vľavo). Zdroj: Peter Ilenčík - HC Prešov
Zdieľajte:

Dvadsaťjedenročný brankár Beke pridá v Topoľčanoch druhú sezónu po sebe. V tej uplynulej odchytal len 6 zápasov. Zaznamenal úspešnosť zásahov 90,3% s priemerom 2,80 gólu na zápas.

Prečítajte si aj

Útočník Miroslav Kristín.Pokračovanie veterána i dvojitá porcia posíl z bratislavského Slovana. Druholigista nenecháva nič na náhodu

V Topoľčanoch pokračuje aj skúsený slovenský obranca Miroslav Pupák. Tridsaťdeväťročný hokejista v ročníku 2023/24 odohral 47 zápasov, v ktorých zaknihoval bilanciu 4 góly a 12 asistencií. Pupák bude v novej sezóne hrajúci asistent trénera Vladimíra Matejova.

Prečítajte si aj

Liptáci oslavujú gól strelený.Liptovský Mikuláš privítal skúseného novica: Ľupták stavil na osvedčenú tvár, pod palcom bude mať tri kategórie

Súčasťou topoľčianskej zostavy v sezóne 2024/25 bude tiež talentovaný ukrajinský útočník Oleksandr Plochotnik. Mladík z Chersonu bol veľkou postavou tímu. V 51 stretnutiach strelil 21 gólov a pridal 47 prihrávok.

Prečítajte si aj

Útočník Václav Stupka.Václav Stupka dohral v Nových Zámkoch aj lige. Nechal sa zlákať do tradičnej hokejovej značky

Obranca William Hauser a útočník Richard Petráš budú prvýkrát v kariére hrať inde než v Bratislave. Z klubu Modré Krídla Slovan doteraz odišlo dokopy šesť hokejistov. Už skôr útočníci Jasenec a Mamonov, ktorí bojujú o zmluvu v Banskej Bystrici, či Ľubomír Fetkovič i Dušan Klučiar. Tí sa upísali Senici.

Prečítajte si aj

Útočník Patrik Sokoli.Duo útočníkov Popradu odchádza k bývalému ligistovi na ročné hosťovanie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články