window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HKM Zvolen vyradil skúseného obrancu: Nemal ideálnu prípravu ani predpoklady, prezradil tréner

ZVOLEN - Slovenský hokejista Samuel Hain ukončil svoje pôsobenie v HKM Zvolen tesne pred začiatkom novej extraligovej sezóny. K rozviazaniu zmluvy malo prísť po vzájomnej dohode trénerov, vedenia klubu a hráča.
Obranca Samuel Hain.
Obranca Samuel Hain. Zdroj: TASR - Ján Krošlák
Zdieľajte:

Dvadsaťsedemročný obranca strávil pod Pustým hradom uplynulé tri sezóny, odohral 126 zápasov zápasov základnej časti a pridal aj 34 štartov v play-off.

Prečítajte si aj

Hráči Slovana sa tešia po góle.TIPOS extraliga sa vracia na TV obrazovky! Aké stanice ju budú vysielať? Dominuje Slovan

"Doplnili sme obranu, kde sme to najviac potrebovali. Prišli dvaja defenzívni hráči a zákonite musí niekto káder opustiť. Voľba padla na Samuela, u ktorého príprava nebola ideálna. Predpoklady, ktoré som u neho mal nenapĺňal a vypadol z prvej šestky," uviedol kouč "rytierov" Martin Štrba pre klubový web.

Prečítajte si aj

Michal Malina (vpravo) skončil v Dukle Trenčín.Dukla Trenčín stráca miestnu legendu. Obetavý a oddaný chlap končí po štyridsiatich rokoch!
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články